Optimistien SM kilpailut – Xiaojianille tyttöjen SM pronssia!

Optimistijollaluokan SM-kisat ajettiin 18.-20.8.2017 EPS:llä. Olosuhteet olivat vaihtelevat. Kolmen päivän kisassa tuulta oli vaihtelevasti yhdestä kymmeneen metriin sekunnissa. Nautimme vuorotellen virkistävistä  sadekuuroista ja auringonpaisteesta.

Matias Mikkolan valmentamassa HSS:n ryhmässä oli viisi punaista, kolme violettia sekä kaksi UPS:n purjehtijaa.
Kultalaivueeseen purjehti 4 HSS purjehtijaa punaisesta ryhmästä. Xiaojian Keinänen voitti tyttöjen SM-pronssia. Kisa oli jännittävä loppuun asti ja vastus kultalaivueessa oli kova. Simpun terveiset nuorille purjehtijoille: Treenatkaa ahkerasti ja uskokaa omiin taitoihinne niin tekin pääsette huipulle.


Lämpimät onnittelut Simpulle!

HSS:n purjehtijoiden sijoitukset kokonaiskilpailussa olivat:

Kulta:
Xiaojian Keinänen 13
Onni Kylävainio 19
Mikaela Söderberg 39
Aatos Kylävainio 50

Hopea:
Venla Aliklaavu 15
Linus Vaalavuo 27
Helmi Vauhkonen 39
Teo Koponen 49

Seuraavan kerran Opti Red -joukkue edustaa HSS:ää joukkuepurjehduksen SM-kisoissa ESF:llä 9.-10.9.2017.