Runkokatsastukset Liuskasaaressa 2.-3.5.2018

Katsastustoimikunta suorittaa runkokatsastuksia veneille, jotka talvehtivat maissa HSS:llä 2.5. ja 3.5. klo. 15.00 – 18.00.

Katsastus koskee veneitä, jotka ovat tänä vuonna peruskatsastusvuorossa, asia koskee myös veneitä, jotka olisi pitänyt runko katsastaa aikaisemmin, mutta ovat jääneet katsastamatta syystä tai toisesta. Jokaisen katsastettavan veneen edustajan olisi hyvä olla paikalla, se helpottaisi katsastusmiehen työtä veneen löytämisessä.

Omistajat niille veneille, jotka talvehtivat muualla, mutta ovat peruskatsastusvuorossa tänä vuonna tai pitäisi olla peruskatsastettu aikaisemmin, heidän tulee huolehtia veneen runko- katsastuksesta ennen vesille laskua. Katsastuksen voi tehdä valtuutettu katsastusmies riippumatta seurasta.

Epäselvissä asioissa ota yhteyttä katsastustoimikuntaan, Ernst Tillander 0400- 605952, ernst.tillander@gmail.com