Purjehdusliiga karsinnat 30.5

Purjehdusliigan kilpailuja järjestetään kolme (15. – 17.6.  Maarianhamina, 20. – 22.7.  Vaasa, 17. – 19.8.  Lauttasaari, Helsinki). Kaikissa kilpailuissa voi olla eri kokoonpano joukkueessa. HSS karsii joukkueen kuhunkin osakilpailuun erikseen. Ensimmäisen kisan karsinta pidetään toukokuun viimeisen keskiviikkokisan yhteydessä 30.5. Pyrimme vetämään tuon kisan liigakonseptilla (rata, säännöt jne), jotta toimii samalla hyvänä valmennuksena itse kilpailuun.

Karsintoihin osallistumisesta kiinnostuneiden tulee täyttää lomake. Kiinnostuksen voi ilmoittaa kokonaisen joukkueen tai yksittäisen purjehtijan osalta. Tämän jälkeen lisäinfoa tulee sähköpostitse.

Täytä lomake tästä. 

Liigasta kiinnostuneille järjestetään valmennettuja harjoituksia.

Lisätietoja:

Salla Itäaho (Purjehdusliiga-projekti)
050 427 9229
Salla.Itaaho@hus.fi