Optimistien kisakausi kotimaassa on avattu

5.-6.5 purjehdittiin EMK:lla Espoossa optimistien ensimmäinen karsinta- ja kadettikisa. Alex Tammi Opti Violet -ryhmästä purjehti kadettiradalla kolmannelle sijalle:

”Lauantaiaamuna hinasimme jollat Espooseen. Espoossa ilmoittauduin ja laitoin jollani vesivalmiiksi. Aamulla ei tuullut kovinkaan paljoa mutta tuuli koveni iltaa päin. Aamulla kisaa jouduttiin lykkäämään tuulen takia. Ensimmäinen startti oli lauantaina klo 12.00. päivä eteni aurinkoisesti hiljaisella merituulella joka kääntyi päivän mittaan oikealle. Lauantaina minulla meni mielestäni ihan hyvin. No seuraavana päivänä tulin Espooseen  autolla. Keli oli pikkusen kovempi mutta yhä aika hiljainen. Ensimmäinen startti oli klo 11.00, sekin meni ihan hyvin. Ekana ja toisena päivänä oli kyllä pari vähän huonompaakin starttia, mutta olen tyytyväinen lopputulokseen. EMK:lla oli hyvää ruokaa ja kisa oli kiva.  Tulin kolmanneksi, ENSIVUONNA UUDESTAAN!!”

– Alex Tammi
Ranking rata:
Teo Koponen 70./74
Saimi Huhdanmäki 72./74
Vivi Vainio-Mattila 73./74
Kadetti rata:
Alex Tammi 3./26
Aatos Järvinen 21./26