Ensimmäinen Champagne Dinner 29.5.

Tiistaina 29.5 klo 18 järjestetään HSS Paviljongissa kauden ensimmäinen samppanjadinner. Tapahtuma toistuu koko kauden joka kuukauden viimeisenä tiistaina.  Paviljongin keittiömestari Petteri Luoto on laatinut Drappier Carte d’Or Champagne Brutille sopivan menun. Cisa Drinks Oy:n Robin Salmi tulee kertomaan paikan päälle Drappierista ja samppanjasta lisää. Illallislippujen hinta on 100,- ja siihen kuuluu ruuan lisäksi 3 lasia samppanjaa. Sitovat ilmoittautumiset tulee tehdä 22.5.2018 mennessä sähköpostiin hsspaviljong@cafetering.fi ilmoittamalla osallistujien nimet sekä puhelinnumerot. Maksut suoritetaan ravintola HSS Paviljongissa paikan päällä.

                MENU Samppanja

Parsa, savustettuja katkarapuja, sitruunaverbena- hollandaise

                                **

Maa-artisokkakeitto, Västerbåtten-juustokohokas

                                **

Savustettua siikaa, tillipesto,karhunlaukkakastike, vihanneksia

                                **

Grillattua possua Iberico secreto

                                **

Mansikkaparfait ja marjoja