kuva: Petteri Mussalo

Optimistijollien rankingsarjan ensimmäinen osakilpailu Kuopiossa 26.-27.5

Kuopion Pursiseura (KUOPS) järjesti kauden ensimmäisen rankingkilpailu, KSW opti ranking 1, Kuopion Kallavedellä. Teo osallistui kisaan ja sijoittui kokonaiskilpailussa 33:nneksi. Muut HSS:ltä kisaan osallistuivat:
Alex Tammi, sijoitus 50./66
Saimi Huhdanmäki, sijoitus 62./66
Vivi Vainio-Mattila, sijoitus 64./66
Morris Ikäheimo, sijoitus 65./66

“Viikonloppuna oli aurinkoista ja kesäistä. Tuuli shiftaili järvellä. Se on erilaista kun purjehdus merellä. Lauantaina purjehdus ei sujunut kuin toivoin. Sain black flagin (varaslähtö). Olin siinä lähdössä 16:sta ja se jäi harmittamaan. Elämäni ensimmäinen protestikäsittely oli jännittävä. Sunnuntaina toisessa lähdössä starttasin paaralla, joka meni hyvin. Pääsin koko fleetin yläpuolelle, loppukryssillä meni vähän huonommin ja tipuin 13:sta. Viimeisessä lähdössä oli ärsyttävä kun kaikki lähti paaralta, päätin silti pysyä siinä ihan reunassa. Ylämerkillä olin kolmas, ja saimme kolmisteen pienen edun. Lopulta tipuin 9:nneksi. Oli kiva katsoa kun koko fleetti oli alapuolella. Tämä oli paras suoritus mitä olin saanut ranking kisassa, tuntui hyvältä. Viikonloppu oli hauska kavereiden kanssa.”
– Teo Koponen, purjehtija