Laser 4.7 luokkamestaruus kisat Tampereella

18.-19.8. Tampereella järjestettin Laser luokan Standard SM, Radial ranking ja 4.7 LM eli luokkamestaruus. HSS:ltä mukana olivat Radial luokassa Sofia Tynkkynen ja 4.7 luokassa Anton Niemi ja Mikaela Söderberg. Valmentajana toimi Martin Mikkola. HSK:lta oli kaksi purjehtijaa mukana vahvistamassa meidän tiimiä.

Saavuimme Tampereelle myöhään perjantai iltana. Matka sujui mutkitta lukuun ottamatta alussa tapahtunutta pientä traileri häslinkiä. Seuraavana aamuna ensimmäinen startti oli klo 11.55. Alussa tuuli oli aika kevyttä mutta yltyi ja nousi vähän iltapäivään päin.  Ensimmäinen päivä omalta osaltani sujui melko kehnosti kevyen tuulen takia.

Seuraavana päivänä startti oli tunnin aiemmin, tuulta oli enemmän toisena päivänä, joka helpotti minua super paljon. Yleisesti ottaen Tampereella oli erittäin shiftaileva ja puuskainen tuuli, eli normaalia järvi purjehdusta pääsimme kokeilemaan.

Palkintojen jaon jälkeen pakkasimme trailerin ja aloitimme matkan kohti kotia. Takaisin matka Helsinkiin sujui hyvin ja trailerin pakkauskin onnistui mutkitta!

  • Mikaela Söderberg 13v., Laser Black ryhmän purjehtija

Tulokset (linkki):

Sofia Tynkkynen (Laser Radial) 2./6

Anton Niemi (Laser 4.7) 7./12

Mikaela Söderberg (Laser 4.7) 8./12