TYÖLAUTTA & BUSTER KOULUTUS KESKIVIIKKONA 15.5

Seura omistaa HSS VII eli työlautta aluksen sekä Buster -veneen. Veneet ovat seuran jäsenten käytössä. Keskiviikkona 15.5 satamamestari Juha opastaa jäsenille veneiden käyttöperiaatteista sekä itse ajamisesta.

Työlautalla voidaan kuljettaa jäsenten tavaroita, mm. junioreiden jollia, isoja työkoneita ja kuormia. Käyttö on jäsenille ilmaista kun liikenne tapahtuu Liuskasaaren ja Merisatamanrannan välillä. Pidempiin kuljetuksiin seura vuokraa alusta hintaan 55€/tunti + bensat.

Busteria käytetään mm. keskiviikkokisojen järjestämisessä poijuveneenä, sillä voi käydä Maritimissa hakemassa varusteita tai hinata oman veneen esimerkiksi Lindgrenin telakalle. Busterin käyttö on ilmaista, bensat jokainen maksaa itse.

Veneet varataan satamamestarilta aina etukäteen. Koulutuksessa käydään läpi varaus prosessi. Jäsenet toimivat aina itse veneen kuskina. Koulutuksessa ajetaan konkreettisesti veneillä ja käydään läpi missä päävirtakytkin on, mistä avaimet löytyy, mitä veneisiin tankataan yms.

Tapaaminen kanslian edessä kello 18.00. Juha / hamnmastare@helsinkisailing.com / +358 50 5760565.