Downtown Sailing Week järjestetään jo 11. kerran

Downtown Sailing Week tulee taas!

Tapahtuma alkaa leirillä. Tänä vuonna leiri järjestetään optareille (kadetti ja ranking), zoomeille, lasereille, 29er:lle ja Technoille. Leiri pidetään tiistaista torstaihin, 29er:t keskiviikosta perjantaihin. Suomen Purjehdus ja Veneily järjestää Laser ja 29er leirit, HSS optimisti, zoom ja Techno leirit.

Laser leirillä ovat mukana HSK Akatemia ja Tampereen Pursiseura – TaPS, joten tiedossa on iso fleetti ja tasokasta valmennusta! 29er leirillä ovat mukana HSK ja Brändö Seglare Junior.

Leiripäivät alkavat kello 10.00 ja loppuvat 15-16.

Yksittäisille purjehtijoille optimisti, zoom ja techno leiri maksaa 180e. Oman valmentajan kanssa saapuville seuroille leiri ei maksa mitään. Lounaspaketin voi ostaa hintaan 12e/henk/pv. Laser ja 29er leirit ovat kaikille ilmaiset.

Toivomme, että leirille osallistuu paljon yksittäisiä purjehtijoita ja kokonaisia seuroja. Suomessa isoissa fleeteissä treenaaminen on harvinaista herkkua, mutta kehittää kaikkia.

Tervetuloa mukaan!

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan: https://helsinkisailing.com/downtown-sailing-week/#clinic

DTSW training clinic will be organized 4.-6.6.2019 (29er clinic 5.-7.6) for Optimist Kadett, Optimist Ranking, Zoom8, Techno293, Laser (std, radial, 4.7) and 29er classes.

Finnish boating and sailing federation (SPV) organizes Laser and 29er clinics. HSS organizes Optimist, Zoom8 and Techno293 clinics. Laser clinic is organized together with HSK and TaPS sailing clubs. 29er clinic is organized together with HSK and BS sailing clubs.

If you would like to join with own club coach, kindly contact HSS Manager Coaching and Sail Training Rosa Lindqvist at sailingschool@helsinkisailing.com or SPV Coaching Manager Vili Kaijansinkko at vili.kaijansinkko@spv.fi.

Read more: https://helsinkisailing.com/downtown-sailing-week/#clinic