Ronjan ja Veera terveiset Uudesta-Seelannista

(Kuva Aucklandista. Rata-alueella voi joskus nähdä muitakin kuin 49ereitä, tällä kertaa Emirates team New Zealand!)

Syksyn aikana olemme päässeet treenaamaan kotivesillä sekä Tanskassa. Purjehdimme ensin onnistuneen treenileirin Aarhusissa, jonka jälkeen siirsimme veneet kohti Kööpenhaminaa, missä järjestettiin Tanskan mestaruuskilpailut. Kisat onnistuivat meidän puolesta varsin erinomaisesti, sillä päädyimme toiselle sijalle!

Tämä oli erittäin hyvää harjoittelua sekä kokemusta kauden pääkisaan, eli MM-kilpailuihin Aucklandissa. Itse kilpailut alkavat vasta joulukuun 3. päivä, mutta me olemme paikalla jo tutustumassa olosuhteisiin sekä kisapaikkaan. Täällä jaetaan meidän luokan puolelta viimeiset maapaikat Tokion olympialaisiin, joka tarkoittaa että kisa tulee olemaan kova.
Terkuin,
Ronja ja Veera
Ronja ja Veera kuuluvat HSS:n huippu-urheilutiimiin ja purjehtivat Suomen haastaja maajoukkueessa. Tutustu tiimin tarkemmin täältä.