Ronja Grönblom ja Veera Hokka parhaat alle 23 vuotiaat MM kisoissa!

Pitkä reissu Uuteen-Seelantiin ja vuoden 2019 MM-kisat ovat nyt ohitse. Kova treeni ja huolellinen valmistautuminen projektimme pääkisaan tuotti tulosta ja purjehdimme kokonaisuutena erittäin onnistuneen MM-regatan!

Olosuhteet kilpailuvesillä olivat monipuoliset ja shiftinen tuuli aiheutti haasteita jokaisena kilpailupäivänä. Onnistumme kuitenkin pitkin kisaa suurimmassa osassa lähdöistä ja strategisista ratkaisuista ja pysyimme venevauhdillamme hyvin kärjen mukana. Kolmantena päivänä olimme selvittäneet tiemme kultafleettiin, joka oli meille uramme ensimmäinen kerta. Kultafleetissä taistelimme viimeiseen asti maapaikasta Tokioon, josta lopulta jäimme vain yhdellä pisteellä.

Kokonaissijoituksemme uramme ensimmäisissä MM-kilpailuissa oli 18. ja lisäksi kisoista saimme paljon oppia seuraaviin koitoksiin. Käteen jäi onnistuneen ja pitkän reissun lisäksi U23 maailmanmestaruus!

  • Veera Hokka