Ronja ja Veera harjoittelevat Suomessa

HSS:n huippu-urheilu tiimin Ronja ja Veera kertovat kuulumisiaan. Korona pisti monen huippu-urheilijan kalenterin uusiksi, mutta onneksi purjehdusta voi harjoitella:

”Moikka!

Päästiin viime kuussa aloittamaan vesitreenit Suomessa ja kelit ovat olleet meille suotuisat. Ollaan päästy vesille jopa neljän FX:än ja yhden 49erin voimin ja saatu hyvää kisaamista treeneihin, mikä on ollut tosi siistiä! Ollaan myös löydetty uusia kehityskohteita, joita on hyvä hioa nyt Suomessa pienemmällä porukalla. Nyt kun emme ole päässeet harjoittelemaan ulkomaille, meillä on ollut hyvää aikaa kehittää muun muassa ravinto- ja fysiikkavalmennusta entistä paremmiksi. Lisäksi meillä on ollut erilaisia seminaareja etäyhteyksien välityksellä esimerkiksi säästä ja virroista, jotka ovat olleet todella opettavaisia.
Olemme myös saaneet uuden tiimijäsenen eli uuden veneen Suomeen ja sen purjehduskuntoon laittamispuuhat ovat hyvin käynnissä. Odotetaan super innostuneina ensimmäisiä treenejä uudella veneellä.

Ensi viikolla otetaan haltuun Sailing Team Finlandin ig tili @sailingteamfinland ja tarkempaa kuvaa meidän treeniarjesta voi kurkata sieltä!

Kesäterveisin,
Ronja & Veera”