Downtown Sailing Week keräsi lähes 200 purjehtijaa

Purjehduskauden perinteikäs avaus ja samalla Suomen suurimpiin lukeutuva purjehdustapahtuma XII Down Town Sailing Week Regatta pidettiin jälleen kerran onnistuneesti 6.-7.6.2020. Tämä legendaarinen kaksi päiväinen regatta keräsi yhteensä noin 200 kevytvenettä ja purjelautaa kolmelle kisa-alueelle Melkin ja Liuskasaaren edustalle. Kevytveneitä oli mukana seitsemän eri luokkaa optimistijollista lasereihin ja purjelautoja viisi eri luokkaa. Huipputasoa purjelaudoissa edusti Tuuli Petäjä-Siren sekä Lasereissa Tuula Tenkanen ja Monika Mikkola. Regatan toteutuksen mahdollistivat HSS junnuvanhempien ja HSS purjelautailijoiden osallistuminen vahvana runko-organisaationa sekä perinteiset SPS tukijoukot. Kiitos onnistuneesta tapahtumasta kuuluu heille kaikille.