Junioreiden kisakausi on alkanut

Junioreiden kisakausi on alkanut ja optimistijolla luokalla on ollut jo kahdet rankingkilpailut.

5.-7.6 ensimmäisen ranking kisan järjesti HSK:

”Ekana kisapäivänä heräsin ja söin aamupalaa. Tulin saareen tunnin enne kun piti olla valmis että ehdin laittaa veneeni hyvin. Kisa-alue oli kaukana joten sinne piti hinata tunnin. Kisa oli kolmena päivänä. Kisassa tuuli noin 5-6ms joka päivä. Kisassa minulla meni mielestäni hyvin olin overall 15.”

  • Alex Tammi, Opti Violet

13.-14.6 kisattiin EPS:llä:

”EPS:llä oli kauden toiset ranking-kisat ja se oli osa karsintaa. Meidät hinattiin tunnin hinauksella Rysäkarille, jossa sijaitsi kisapaikkamme. Ensimmäisenä päivänä ei tuullut juuri yhtään ja saimmekin sen takia vain kaksi lähtöä. Ensimmäisessä lähdössä tuulta sentään oli, mutta toisessa lähdössä ei enää oikein tuullut. Lautakunta oli ottamassa kolmatta lähtöä, mutta tuli yleinen takaisinkutsu. Toisen kerran kun he yrittivät, kukaan ei ehtinyt starttilinjalle, joten he pistivät AP:n. Lopulta lautakunta pisti APA:n ja kaikki olivat innoissaan!

Toisena päivänä tuuli enemmän. Jouduimme aikaistamaan hieman lähtöämme, koska edellisenä päivänä olimme saaneet vain kaksi lähtöä ja joutuisimme nyt ottamaan neljä lähtöä, ennen kello kolmea. Ensimmäisessä lähdössä tuuli noin viittä kuutta ja toisessa lähdössä kuutta seitsemää ja tuuli nousi sitä mukaa kun lähtöjä tuli. Noin kahdelta olimme saaneet jo kaikki lähdöt purkkiin ja pääsimme vihdoin rantaan!”

  • Lily-Sofie Latvala, Opti Violet