Hyvän Tuulen Regatta kisattiin sunnuntaina 16.8.

HSS:n Hyvän Tuulen Regatta kisattiin sunnuntaina 16.8. helteisissä tuulissa Eläintarhanlahdella. Regattaan osallistui aloittelevia purjehtijoita useista seuroista: edustettuina olivat HSS, BS, BSS ja TP. Heistä moni kisasi ensimmäistä kertaa ja aamun kipparikokouksessa oli jännitystä ilmassa, kun nuoria purjehtijoita mietityttivät mahdolliset kommellukset kuten törmäykset kisakumppaneihin.

Jännitys tasoittui kun kisa pääsi käyntiin ja kaikki kolme ratakierrosta sujuivat hyvin. Tuloksia odotellessa grillihodarit ja vanhempien leipomat kahviteltan tarjoilut tekivät kauppansa. Tulokset laskettiin ensimmäiselle kymmenelle purjehtijalle, ja kaikki purjehtijat palkittiin. Palkintoseremoniassa Audin ja Makulakun lahjoittamat palkinnot vastaanotti iloinen joukko junioreita.
Regatan tarkoitus on kannustaa lapsia purjehtimaan ja tarjota iloinen kisakokemus. Ilmeistä päätellen tässä onnistuttiin. Kiitos kaikille osallistujille, järjestäjille ja sponsoreille!