Purjehdus on ympärivuotinen harrastus

Junnujen OptiRedViolet-ryhmä päätti purjehduskauden 2020 vesitreenit joulukuussa. Vesillä on oltu yhtäjaksoisesti tammikuun Torreviejan Espanjan leirin jälkeen lähes joka viikko useita kertoja. Ryhmä on hitsautunut hienosti yhteen kauden aikana ja toivottaa uusia tulokkaita mukaan ensi kaudelle. Lauantain viimeiset treenit pidettiin +2 C lämpötilassa tuulen ollessa 8 m/s. Mukana viimeisissä treeneissä oli sisukas tyttötrio Vivi, Lily ja Zelma joiden tavoitteet kaudelle 2021 ovat korkealla. Iloisesti hymyillen ja hyvällä asenteella harjoittelevat ovatkin oiva esimerkki kaikille seuran junnuille. Tytöt kiittävätkin HSS:ää ja valmentajia Juan Mazzini sekä Jaakko Vauhkonen hyvästä valmennuksesta!

Seuraavana vuorossa on trailerin pakkaus 2021 talvikiertuetta varten. Kamat lähtevän kontissa Espanjaan tammikuun alkupuolella ja seuraava vesitreenipaikka on Villamoura Portugalissa helmikuussa.