Uutta energiaa katsastukseen- Katsastuspäällikkö Samir Hiltunen

HSS:ään liityin 2020. Kokemusta veneilystä ja pursiseuratoiminnasta on jo BSF:stä, johon liityin virallisesti 2009. Menossa olen ollut mukana jo pikkupojasta. HSS:ään liityin, jotta voisin harrastaa veneilyä myös lähempänä nykyistä kotia. Veneily ja into omasta veneestä on ollut läpi elämän, joten nykyään omistan purjeveneen. Purjehdus reissuja olen päässyt tekemään niin Suomen vesistöissä kuin maailmalla, kuten kiertänyt itämämeren ja purjehtinut Karibialla. Lue lisää…

Vuosien saatossa olen osallistunut BSF:n toimintaan. Olen ollut mukana kilpailujen järjestämisessä (radat) SM-tasosta EM- tasoon asti. Vastaan myös BSF:n moottoriveneistä huoltojen tms osalta. Katsastajana olen toiminut noin 2 vuotta ja nyt myös HSS:lla. Harrastuksiini kuuluu veneily, seuratoiminta, laskettelu ja matkailu. Törmäillään Liuskesaaressa. Soittaa voi myös, jos katsastusasiat mietityttää. Moikkaillaan rohkeasti, juttua varmasti riittää, niin katsastukseen kuin muuhunkin liittyen.