Hyvät Andön ystävät !

Viime juhannuksena uusimme pukuhuoneen ikkunat ja teimme ikkunan saunaan.  Juhannuspäivänä 26.6.2021 on Andöössä maalaustalkoot. Tarkoituksena on maalata saunan ja kesäkeittiön ulkoseinät sekä ehkä hieman siivota ympäristöä. Kesäkeittiön seinät maalataan Virtasen neljän öljyn maalilla, jonka kuivumisaika on 2-5 vuorokautta. Sääolosuhteet saattavat muuttaa aikataulua. Talkoisiin  ilmoittautuminen harri.gronlund@gmail.com tai txt viestillä 050 5666554 viimeistään 21.6.2021. Ilmoita myös osallistuvien lukumäärä.

Juhannusaattona

naisten sauna  17:00 – 19:00

miesten sauna 19:00 – 21:00

Muina aikoina normaalit saunan varaukset.

 

Juhannuspäivänä

naisten talkoosauna  17:00 – 19:00

miesten talkoosauna 19:00 – 21:00

Muina aikoina normaalit saunan varaukset.

 

Kesäkeittiö ulkoterasseineen on käyttövalmis. Jos pöytää ei ole vielä  kannettu purjehdusmajasta, niin sen voi kaksi veneilijää hakea sinne. Avain kesäkeittiöön löytyy purjehdusmajasta.  Grillin käytöstä sen verran, että puita kannattaa kirveellä pilkkoa pienemmiksi, syttyvät helpommin, hiilloksen saa nopeammin ja pieni pyyntö: älä polta klapeja tunnelman tai lämmön vuoksi.

Elokuun puolen välin jälkeen uusitaan saunan lauteet ja hiotaan lattia sekä lakataan. Sauna on tuolloin 3 vuorokautta arkena poissa käytöstä. Aikataulu tarkentuu myöhemmin ja se ilmoitetaan noin viikkoa aikaisemmin.

Terveisin Andö saari-isäntä Harri Grönlund