Tervetuloa pukkitalkoisiin lauantaina 25.9. kello 10

Talkoissa puretaan pukkeja ympäröivä aita, avataan pinkat, siirretään veneteltat merenpuoleiselle hiekalle pois nostojen tieltä, siirretään H-veneiden pukit Liuskaluodon sillan kainaloon ja isojen (yli 6t) veneiden pukit Manhattanille, kootaan pukit sekä siivotaan mastovaja talvisäilytettäviä mastoja varten.

Talkoiden tavoitteena on saattaa kenttä siihen kuntoon, että 1.10. aamuna olemme täydessä nostovalmiudessa, kun nostoauto saapuu saareen. Tehdään hommat isolla hyvällä porukalla niin, että kenenkään ei tarvitse siirtää kuin omien telakointitarvikkeidensa mukainen määrä tavaraa.

HUOM! Jos et millään pääse osallistumaan talkoisiin 25.9., ilmoita siitä heti nostovastaavalle jouni.hurskainen@gmail.com niin sovitaan miten muuten voit hoitaa oman osuutesi.

Nähdään saaressa!