KSSS Olympic Class Regatta 2021 Tukholman Saltsjöbådenissa

Lähdimme Ruotsiin seuran pakettiautolla, johon oli pakattu minun ja Samin jollat. Laiva lähti torstaina vaikkakin kisa alkoi vasta lauantaina. Perjantai aamuna olimme Tukholmassa ja ajoimme auton Saltsjöbadeniin jossa kisa pidettiin. Treenasimme perjantai yhdessä ILCA eli Lasereiden kanssa. Tuuli reilusti yli 10m/s joten oli haastava keli. Asuimme Grand Hotel Saltsjöbådenissa joka oli ihan kisapaikan vieressä.

Kisa alkoi lauantaina ja paikalla oli noin 100 optimistijollaa ja paljon muita luokkia.

Olimme ruotsalaisen Hugo Westerlundin valmennuksessa ja joukkueessa oli 2 suomalaista ja 4 ruotsalaista. Valmennuskielenä oli ruotsi ja englanti. Kisan aikana tuuli 15 m/s joten piti tehdä töitä paljon vesillä. Sunnuntaina oli samanlainen hyvin tuulinen keli. Parhaassa lähdössä olin sijalla 7 sekä Regatan lopputuloksissa 29 ja Sami 54. Harmi ettei muita meidän seurasta lähtenyt sillä kisatapahtuma on aivan loistava.

 

https://www.ksss.se/globalassets/resultatarkiv/2021/ocr-2021/sailwave-results-for-ocr-2021-at-2021_6.html

 

Kirjoittaja Lily-Sofie Latvala OptiRed-ryhmä