Ronja ja Veera valmistautuvat MM kisoihin

Kuva Kaapo Valkeavirta

”Moikka!

Syksy on liitänyt vauhdilla eteenpäin, sillä olemme valmistautuneet Omanin MM kisareissuun. Lähtö reissuun koitti 2.11. ja ennen sitä meillä on ollut paljon tehtävää reissua varten. Eniten aikaa olemme luonnollisesti käyttäneet treenaamiseen vesillä ja kuntosalilla.

Viimeisinä viikkoina vesillä alkoi jo olla tosi viileää, joten yritimme pitää treenit mahdollisimman intensiivisinä ja vähän lyhyempinä. Siinä vaiheessa kun alkoi loppua tunto jaloista ja käsistä niin, että piti melkein katseella varmistaa että pinna ja skuutti ovat varmasti kädessä niin rantaan lähtö tuntui viisaalta.

Purjehdus ja fysiikkatreenien lisäksi olemme päässeet myös tekemään psyykkisen valmennuksen harjoituksia kisoja varten. Nyt kun isommista kisoista on vierähtänyt vähän enemmän aikaa niin valmistautuminen psyykkisen harjoittelun avulla on ollut todella tärkeää.

Treenien lisäksi reissuun lähtö vaati paljon logistisia valmisteluja, sillä lensimme Omaniin masto ja purjesetti mukanamme. Logistiikkavalmisteluihin liittyi myös pieni varusteinventaario ja sen perusteella uusien kypärien, kenkien ja veneen skuuttien tilaamiset. Onneksi kaikki meni lopulta kamojen kanssa hyvin!

Omanissa tapaamme ensimmäistä kertaa uuden lajivalmentajamme ja olemme super innoissamme siitä, vaikka tämä onkin meille vähän uusi tilanne mennä tärkeisiin kisoihin täysin uuden valmentajan kanssa. Meillä on onneksi yksi ns. harjoituskilpailu ennen MM kisoja, jotka alkavat 15.11. Tähän mennessä valmistautuminen on sujunut erittäin hyvin ja menemme hyvällä fiiliksellä kohti kisoja Omanissa!

Aurinkoisin terveisin,

Veera ja Ronja”