Emilia Seeck – Valencian optarileiri hiihtolomaviikolla

Tämä oli siskoni ja minun ensimmäinen purjehdusleiri ulkomailla. Ensimmäinen päivä meni aika lailla traileria purkaessa. Muut päättivät kuitenkin vielä lähteä hetkeksi vesille, mutta ehdimme sitä ennen syödä rannassa pitsaa ja jutella kuulumisia.

Loput leiripäivät vietimme aika lailla saman rutiinin mukaan. Kello 10.00 tavattiin rannassa ja vesille lähdimme noin kello 11.00. Söimme välipalaa kumiveneessä ja tulimme takaisin rantaan noin neljältä.

Illaksi menimme usein talolle, jossa suurin osa lapsista asui. Söimme siellä tai ravintolassa ja jossain vaiheessa lähdimme isäni ja siskoni kanssa etsimään taxia takaisin hotellille. Päivät olivat yli 12-tuntisia, mutta se ei haitannut, koska oli niin hauskaa.

Valmentajamme Nico opetti meille viikon aikana paljon uutta. Kertasimme myös vanhoja asioita. Otimme vesillä välillä myös hauskoja leikkimielisiä kisoja.

Rankan leiriviikon jälkeen kesti hetken aikaa toipua, mutta nyt odotan jo seuraavaa, Italian Garda-järvellä pidettävää leiriä.

Emilia Seeck