Paula Pakkala – OptiOrange purjehdusklinikka ja kisa 28.2.-6.3.2022

Opti orange viikko alkoi maanantaina ja purjehdimme tanskalaisten, ruotsalaisten ja virolaisten kanssa ja jatkoimme heidän kanssa purjehtimista keskiviikkoon asti. Torstaina pidimme vapaapäivän onneksi, muut purjehtijat vesillä kirjaimellisesti lilluivat. Perjantaina kisat alkoivat ja kaikki fliitit paitsi violetti ja virheä fliitti purjehtivat 3 lähtöä. Lauantaina odotimme rannassa 7 ja puoli tuntia tuulta ja puoli viideltä pääsimme vihdoin hinaamaan radalle, mutta kello oli jo niin paljon, että emme saaneet lähtöjä paitsi perjantain violetti fliitti.

Sunnuntaina tuuli oli noussut yön aikana hyvin HYVIN kovaksi ja saimme tuulen takia saimme vain 2 lähtöä. Sunnuntaina ensimmäisessä lähdössä punaisesta fliitistä vain 16 noin sadasta saivat tulokset ja kaikkien protestejen takia palkintojen jako viivästyi paljon ja pakkasimme hirveässä sateessa ja hyytävässä tuulessa. Kun vihdoin päivä oli ohi kaikki olivat aivan puhki hengauksesta ja pitkästä päivästä.

 

Kirjoittaja Paula Pakkala OptiRacing