HSS ja Aseman Kello yhteistyöhön

HSS ja Aseman Kello ovat aloittaneet yhteistyön. HSS:n kumppanina Aseman Kello tulee näkymään yhdessä Blancpain kellobrändin kanssa HSS:n kotisatamassa.
 
Aseman Kello on vuonna 1951 perustettu perheyhtiö, joka tarjoaa asiakkailleen luotettavaa ja asiantuntevaa palvelua sekä kello- että korutuotteissa.  Aseman Kellolla on liikkeet Helsingissä Aleksanterinkatu 50:ssä ja Kauppakeskus Galleria Esplanadissa, Kluuvikatu 4:ssä. Tuotevalikoimaan kuuluu kansainvälisesti tunnettuja laatumerkkejä kuten: Blancpain, OMEGA, Glashütte Original, Chopard, Jaquet Droz, Zenith, Nomos, Mikimoto, Longines, RADO, Tissot. Lisäksi valikoimassa on myös maailmalla tunnettujen suomalaisten kelloseppien Kari Voutilaisen ja Sarpanevan SUF Helsinki-kellot. 

 
HSS, Aseman Kello ja yhteistyösopimuksen osapuolten välille neuvotellut Marketing Marina ovat innoissaan alkavasta uudesta yhteistyöstä. 
Aseman Kello tarjoaa 12-20% alennuksen kaikista koruista, kelloista ja muista tuotteistaan. Alennuksen saa Aseman Kellon myymälöissä näyttämällä HSS:n jäsenkorttia.
Myymälöiden osoitteet Helsingissä:
Kluuvikatu 4
Aleksanterinkatu 50