XXIII City of Vigo International Optimist Meeting 29.10.-1.11.2022

Ensimmäisinä kahtena päivänä oli karsinnat kolmeen eri fleetiin: kulta, sininen, ja punainen. Kulta fleet: Lily Latvala, Kasper Puolakka (HSK), sininen fleet: Sami Hietalahti, Anton Reivilä. Veneitä oli 279. Ensimmäisenä päivänä oli 2 lähtöä, ja toisena oli 3 lähtöä ja oli tosi kova virtaus. Viimeisenä päivänä odotettiin pitkään tuulta, mutta sitten kun tuuli tuli niin saatiin yksi lähtö aikaiseksi. Kaikista erilaisin juttu Vigossa oli virtaus mutta muuten kisaaminen ei tuntunut hirveän erilaiselle.
Kirj. Anton Reivilä
Kisajärjestäjien koostamassa videossa HSS:n juniori Anton Reivilä ja HSS Junior Head Coach Nicolas Vidal edustavat Suomea kohdassa 3’15”: https://youtu.be/gDqI82A8OPA
HSS Junior team kiittää yhteistyökumppani Finnlinesia 2022-23 HSS Juniors Winter Tourin mahdollistamisesta!