HSS Classic Symposium järjestetään Musiikkitalossa 25.3.2023 – Varaa lippusi pian!

HSS:n klassikkosymposium järjestetään jälleen koronatauon jälkeen HSS:n ja kahdeksan muun pursiseurakumppanin kanssa lauantaina 25.3.2023 kello 12.00-17.30.

Klassikkosymposiumissa on kovia puhujia Tapio Lehtisestä Herreshoffin museon ja Americas’s Cup Hall of Famen Evelyn Anseliin.

Kaikki jäsenet ovat tervetulleita kymmenettä kertaa järjestettävään kansainvälisen symposiumiin jonka teemana on ”Design and Desire in Time to Come”. Ohjelmassa syvennytään klassisten purjeveneiden tulevaisuuteen ja tulevaisuuden klassikoihin. Tapahtuma järjestetään kuten 2020 Helsingin Musiikkitalossa ja paikalle odotetaan yli 200 osallistujaa Pohjoismaista, Saksasta, Italiasta, Hollannista, Englannista ja Yhdysvalloista. Symposiumin illallinen järjestetään Hilton Strand Helsinki -hotellissa alkaen kello 19.30.

Varaa paikkasi tapahtumaan pian. Molemmat edelliset symposiumit olivat loppuunmyytyjä. Ohjelma ja ilmoittautuminen täällä