Osallistu sataman kunnostamiseen talkootyönä!

Seura etsii innokkaita jäseniä osallistumaan sataman kunnostamiseen talkootyönä. Sataman ympäristössä on tarjolla pienempää ja isompaa puuhattavaa: lukkojen rasvausta, laitureiden pesua, sähkötöiden suunnittelua ja niin edelleen. Olisitko sinä halukas ottamaan jonkin pienen projektin hoidettavaksesi vapaaehtoisena?

Tehtäviä on koottuna listassa, jonne pääsee alla olevasta Google Sheets -linkistä. Tehtävät on jaettu kahdelle sivulle eri kategorioihin: sellaisiin töihin, jotka eivät vaadi erikoisosaamista ja sellaisiin, jotka vaativat asiantuntijuutta, kuten sähkötyö-, hitsaus- tai suunnittelutaitoja.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1S85FTck3fRSt0_d8CDm4vN6c-FPSQPM6YFqu1O_UY2k/edit#gid=0

Kunkin tehtävän kohdalle on nimetty yhteyshenkilö, jolta saa lisätietoja. Tehtävät ja projektit ovat kertaluonteisia ja helppoja, eivätkä ne vaadi sitoutumista. Pienikin apu on kullanarvoista!

Lisäksi etsinnässä on esimerkiksi rakentamisen ja suunnittelun osaajia, jotka voisivat olla käytettävissä myös tuleviin tehtäviin.

Satamamestarit Erik ja Markus päivittävät listaa kauden ajan, joten sitä kannattaa seurata pitkin kesää.