Tervetuloa kokeilemaan lasten jollapurjehdusta ja tutustumaan Liuskasaareen!

HSS:n supersuosittu, ilmainen Try Out Day järjestetään lauantaina 20.5.2023 klo 12-16. Päivän aikana pääsette tutustumaan Liuskasaareen, lapsi pääsee ilmaiseksi kokeilemaan purjehdusta sekä koko perhe nauttimaan saaren ravintoloiden palveluista (HSS Restaurant ja Skiffer Liuskaluoto). Tapahtuma on tarkoitettu 6-13v lapsille + hänen vanhemmalleen.

Seura tarjoaa ilmaisen lauttakyydin 1 lapselle ja aikuiselle sekä ilmaisen 1h pituisen purjehduskokeilun lapselle rauhallisissa rantavesissä HSS:n valmentajien ja junnujen opastuksella. Vanhemman tulee olla mukana rannalla purjehduskokeilun ajan, sillä liikumme saaressa pisteeltä toiselle.

Varusteiksi suosittelemme normaaleja ulkoiluvaatteita (veden ja tuulen pitävät). On hyvä huomioida, että saaressa on aina viileämpää kuin mantereella ja siksi lämmintä vaatetta (pipo ja hanskat) on hyvä ottaa mukaan. Pelastusliivit tulevat HSS:n kautta. Kengiksi sopivat kumisaappaat tai lenkkarit.