Junioreiden Try Out Day 2023

HSS junnujen supersuosittu, ilmainen Try Out Day järjestettiin lauantaina 20.5.2023 klo 12-16 upean lämpimässä ja aurinkoisessa säässä. Tapahtuman kokeilupaikat loppuunmyytiin etukäteen ja päivän aikana purjehduksen ja Liuskasaareen kävikin tutustumassa 52 lasta vanhempineen. Paikalla oli juniorivanhempia kertomassa seuran toiminnasta, kesäleireistä ja junioreiden viikkoharjoituksista sekä kolme valmentajaa ja kymmenen HSS-junnua opastamassa vierailijoita.

Päivän aikana opeteltiin ensin rannassa HSS junnujen johdolla veneen osia sekä toimintaa ja oikeaa paikkaa venessä sekä harjoiteltiin hengauspenkeillä purjehdusasentoa. Lopuksi kaikki halukkaat pääsivät kokeilemaan purjehdusta vesillä valmentajien ja HSS-junnujen opastuksella joko itsenäisesti, apukipparina tai ribistä käsin vesillä liikkumiseen tutustuen.

Tutustuminen päätettiin välipalakeksiin ja pillimehuun – saareesta poistuikin iloisen ja tyytyväisen oloisia vieraita 🙂

Kiitos kaikille tapahtuman mahdollistaneille juniorivanhemmille, junioreille ja valmentajille!