Talko och lopptorg på Skifferholmen 21.4.

Lördagen den 21.4. kl. 11-15 ordnas hela sällskapets gemensamt talko på Skifferholmen. Det finns olika arbeten och var och en hittar säkert lämpligt jobb. Lista på talkoarbeten har gjorts och på plats är kansliets Kristina och Rosa samt hamnteamets Samuli. Vårt mål är att göra holmen klar inför sommaren och seglingssäsongen: mastskjulets väggar öppnas, bryggbommarna sätts på plats, ribbarna sjösätts, kansliet målas och annat trevligt.

Vi har också lopptorg där medlemmar kan sälja och köpa seglings- och båtutrustning. En grupp sköter lopptorget och du kan bara hämta dina färdigt prissatta prylar till försäljning. För juniorer brukar där vara begagnade torrdräkter som säkert är intressanta för nya juniorseglare.

HSS bjuder på grillkorv och dryck men det lönar sig även att ta med eget mellanmål. Man blir lätt hungrig av frisk luft!

Färjan går från fastlandet till holmen kl. 10.30 11.00 11.30. Senare på dagen efter behov talkokörning.

Talkonyheter kan du följa med i Facebook: https://www.facebook.com/events/613131759031518/

Ses på lördagen! Vi samlas först i klubbrummet och gör arbetsfördelning och ger anvisningar.