Hela sällskapets talko på Skifferholmen lö 26.10. kl. 11

Höstens gemensamma talko på Skifferholmen är inkommande lördag. Sällskapet har ingen hamnpersonal och därför måste vi sätta holmen i vinterskick med medlemskrafter. Speciellt ber vi båtägarna med besättningar ställa upp. Även juniorer och Sailing Center har egna arbetsuppgifter. Lämpliga uppgifter finns åt alla. Vi träffas i klubbrummet kl 11 där Rosa & Kristina organiserar arbeten. Klä dig varmt, ta med arbetshandskar och mellanmål. Sällskapet bjuder på grillkorv och talkodrycker.

  • vattenslangarna bort från bryggorna och utevattnet stängs
  • mastskjulens väggar på plats
  • Buster, ribbarna och Elliottarna upp
  • onojdiga båtbockar, presenningar och skräp i containers
  • tvätta bastun
  • ved till klubbrummet
  • vimpeln bort från klubbhustaket osv.

Vi ses på lördagen!