Hej alla ni som följt mig och Asteria i GGR2022-tävlingen!

 Jag vill tacka er alla GGR 2022 följare för alla uppmuntrande och även tröstande meddelanden jag fått sedan Asteria sjönk. Jag kom till Finland i söndags, nu har jag träffat min familj, mina nära och kära, jag har varit i kontakt med mina samarbetspartners och en presskonferens hölls tisdagen den 13.12. På måndagen den 19.12 arrangerar mitt team ett evenemang som är öppet för alla seglare i NJK:s klubbhus på Björkholmen med start kl 18.00. Jag kommer att visa bilder, berätta om tävlingen, haveriet och besvara frågor. För att kunna reservera rätt mängd pepparkakor, glögg och kaffe ber jag alla intresserade deltagare anmäla sig här.

OBS! Det finns begränsat med parkeringsutrymme på Björkholmen. Vi rekommenderar metro, Björkholmens metrostation är på mindre än 500 meters promenadavstånd.

Välkommen,

Tapio & NJK