Det 9nde Klassikersymposiet 2020

Kom den 25.3. till Musikhuset – 50 HSS are har redan anmält sig till Symposiet

Alla HSS:are önskas välkomna till sällskapets Jubileums-Klassikersymposium lördagen den 25.3. Symposiet både sina jämna år och HSS 130-årsdag. HSS organiserar symposiet tillsammans med SBF och tio andra segelsällskap.

Årets internationella stora talarnamn är bl.a. Evelyn Ansel från Herreshoffin merimusum, William Collier, ägare av G.L.Watson, toppdesigner Juliane Hempel  och Charlotte Hellman som stått för renoveringen av tolvan Princess Svanevit. Inhemska talare är bl.a. vår före detta kommodor och världsomseglaren Tapio Lehtinen, Pekka Barck, Jarkko Jämsen, Arto Linnervuo ja Allan Savolainen.

Symposiet är riktat till alla intresserade, oberoende av om du seglar en urgammal eller splitterny båt. Temat är ”Klassikernas framtid och framtida klassiker”.

Många båtar på HSS bryggor kommer i framtiden att betraktas som klassiker, S&S-båtar, Swanar, H-båtar och många andra. Symposiet ger oss ett dubbelperspektiv på seglingens historia och framtid.

Symposiet och lördagskvällens symposiemiddag ger HSS medlemmar ett utmärkt tillfälle att träffa bekanta och samtidigt lära känna nya seglare, både från HSS och andra sällskap.

Sammanlagt räknar vi med 300 deltagare. Omkring 50 HSSare och 150 personer från andra sällskap är redan anmälda.

Just nu har vi cirka 50 biljetter kvar. Vi hann redan sälja slut på kvällsbiljetter men nu flyttar symposiemiddagen till Fiskartorpet och alla som deltar på dagen kommer att rymmas med på kvällen. Symposiet kommer att vara slutsålt inom kort, varför vi vänligen uppmanar alla intresserade HSSare att inlösa sina biljetter så fort som möjligt!

Kom med oss till Musikhuset!

Mikke, Krisse & Kim

Här kan du bekanta dig med hela programmet och boka biljett!